Om kategorin AI

AI, eller artificiell intelligens, är en teknologi som använder datormodeller för att utföra uppgifter som normalt kräver mänsklig intelligens. Detta inkluderar uppgifter som att förstå tal, bilder och text, lösa problem, lära sig och fatta beslut.

I ett e-handelsperspektiv finns det många sätt på vilka AI kan hjälpa till att förbättra verksamheten. Det kan användas för att personalisera kundupplevelsen, automatisera kundservice och hjälpa till att förbättra marknadsföringsstrategier. AI kan också användas för att hjälpa till med att förutsäga kundernas beteende och förbättra lagerhanteringen.

Denna kategori är till för att diskutera och dela erfarenheter kring hur e-handlare kan dra nytta av AI i sin vardag. Det kan innebära att dela tips och trix för att implementera AI i verksamheten, diskutera olika AI-verktyg och metoder, eller att diskutera eventuella utmaningar som kan uppstå när man använder AI. Vi hoppas att detta ska vara en plats där e-handlare kan hjälpas åt att utforska och dra nytta av AI för att göra deras verksamhet mer effektiv och lönsam.