Stafflade priser

Hur går det med stafflade priser, det vore bra om man kunde erbjuda kunderna det. Det ska skötas helt på artikelinställningen och antingen med egna priser eller via automatik tex köpa 10 får 10% rabatt. Nu finns det ingen möjlighet att göra det på ett smidigt sätt. Det är en viktig funktion som textalk saknar.

1 gillning

Hej,
Att kunna lägga in stafflade priser är en funktion som vi vill kunna erbjuda i vårat system. Tyvärr så är inte våra nuvarande funktioner anpassade för att kunna stödja detta så det kräver större ändringar och omskrivningar av nuvarande funktioner.

Som det ser ut idag så prioriteras detta tyvärr lågt då vi anser att vi har andra funktioner och projekt som vi behöver lägga våran tid på.

En funktion för stafflade priser är något som vi i framtiden skulle vilja erbjuda, men som det ser ut idag är det inget som kommer att prioriteras.

Härligt, ser fram mot när den är klar då vi skulle ha mycket nytta av den och alla konkurrenter erbjuder det till sina kunder.

Vilka funktioner är det som är prioriterade över stafflade priser? Jag överväger att behöva byta e-handelsplattform pga avsaknaden av denna funktion. Ska starta ytterligare butiker under 2018. Är i övrigt väldigt nöjd med Textalk men detta är kritiskt för framtiden. Är därför nyfiken på vilka andra funktioner som ligger i pipelinen.

Med vänlig hälsning,
Daniel

1 gillning

Ja, det vore intressant att veta vilka funktioner som kommer under våren, en ehandelskompis bytte precis från textalk till wikinggruppen, där finns stafflade priser på ett enkelt sätt :slight_smile:

Kommer stafflade priser snart :frowning:

Inga nyheter?